Versione Italiana   English Version   Version Française   Versión Española   Deutsch Version   русский версия   versioni në gjuhën shqipe  

PARKIM AEROPORTI I ANKONËS I MIREPRITUR

Rosas Car Service

PARKIM AEROPORTI I ANKONËS
SHËRBIM RIMORKIO FALAS - PARKUES MAKINASH

Kush jemi - Rosas Car Service - Parkim Aeroporti i Ankonës

ROSAS CAR SERVICE ËSHTË NJË VENDPARKIM I MBIKQYRUR VETËM 2 MINUTA LARG NGA AEROPORTI I ANKONA FALKONARËS 

Ndodhet në kryqëzimin e autostradës vetëm 2 minuta larg Aeroportit të Markës "Rafaelo Sancio", 10 minuta larg nga Porti dhe Stacioni i Trenit të Ankonës. Ofrojmë një shërbim parkimi të mbikqyrur dhe, sipas kërkesës, shërbimin e parkuesit të makinës me marrjen dhe dorëzimin e makinave drejtëpërdrejt në terminalet e nisjes dhe të mbërritjes së Aeroportit Ankona Falkonara "Rafaelo Sancio", në Stacionin Detar të Portit dhe/ose në Stacionin e Trenit të Ankonës.
Me shërbimin e parkimit të mbikqyrur klientët vijnë me makinën e tyre në selinë tonë, në dalje të kabinës së taksës A 14 të Ankona Nord, kthesa në të djathtë në drejtim të Granketës dhe pas rreth 80 metrash gjejnë hyrjen tonë. Pas procedurës së pranimit rimorkiatori ynë i shoqëron në vendmbërritje, në Terminalin e Nisjes nga Aeroporti, në Stacionin Detar të Portit të Ankonës dhe/ose në Stacionin e Trenit të Ankonës. Pasi ata kthehen rimorkioja i rikthen te vendparkimi. Rezervimi nuk është i detyruar. 

Rosas Car Service Parkim i mbikqyrur për Fluturimet: Ankona-Londër - Fluturimet Ankona Monako - Fluturimet Ankona Bruksel - Fluturimet Ankona Tiranë - Fluturimet Ankona Spalato - Fluturimet Ankona Milano - Fluturimet Ankona Roma - Fluturimet Ankona Katania - Fluturimet Ankona Trapani - Fluturimet Ankona Dubai -

PARKIM

 

SIGURIA

 

ANIJES

 

NDIHMA

 

SHËRBIMET TONA Në shërbimin tuaj

photo

SHËRBIMI I PARKUESIT TË MAKINËS

Me shërbimin ekskluziv të parkuesit të makinave, klientët do të shkojnë drejtëpërsëdrejti me makinën e tyre në Terminalin e Nisjes së Aeroportit të Ankonës drejt vendmbërritjeve të tjera dhe një punonjës i parkimit të SERVISIT TË MAKINAVE ROSAS do të marrë në dorëzim mjetin për ta ridorëzuar kur ata të rikthehen. .


SIGURIA

Në vendparkimin tonë ka telekamera me ndjesorë lëvizjeje që funksionojnë 24 orë dhe një operatori ynë qëndron edhe në orët e natës.KU JEMI

ROSAS CAR SERVICE
rrugë Grancetta 32 - 60030 Chiaravalle-Ancona


 • Ndihma me Tel:+39-346-7537917
 • Rezervimeve online
 • Moduli i rezervimeve online 
 •    Mund të na ndiqni edhe në    Facebook    Twitter    Recensioni
  Rezervimi i shërbimeve tona është i thjeshtë dhe i shpejtë, edhe online

  LAVAZHO

  Lavazho dhe pastrim të brendshëm/jashtëm ose larje manuale e automjeteve

  KARBURANTI

  Rifurnizim me karburant 
  Shërbimet infomuese 

  RIPARIMI

  Larja dhe riparimi i sediljeve, tavaneve dhe mbluesave, si pëlhura ashtu edhe lëkurë.

  RINGARKIME

  Ringarkimi i sistemeve të ajrit të kondicionuar, amortizatorëve, çantave me ajër, baterive, asistencë për kondicionerët e ajrit dhe rimbushje me gas ftohës.

  MIRËMBAJTJE

  Kontroll i niveleve dhe mirëmbajtje e plotë me ndërrimin e vajit dhe të filtrava

  SHQYRTIM

  Shqyrtimi bëhet në zyrat publike të mjeteve të tansportit ose në ofiçinat e riparimeve mekanike

  GOMAT

  Kontroll i presionit/zëvendësim i gomave

  RIMORKIOJA

  Rimorkio falas nga dhe për në Aeroport, Port dhe Stacionin e Trenit FS të Ankonës, të gjitha destinacionet e FS.

  ZHVENDOSJE MAKINASH

  Zhvendosje makinash për mbërritje në aeroporte të ndryshëm nga ai i Ankonës, nisje dhe mbërritje në aeroporte të ndryshme. dhënie me qera e autoveturave me ose pa shofer

  NDIHMA

  Ndihmë për dalje nga rruga, shërbime rimorkio me transport të automjetit në çdo qytet italian apo qendër ndihme

  ELEKTROAUTO

  Ndërhyrje në pjesët elektrike dhe mekanike, rripat e shpërndarjejes, ndërrim i disqeve të frenave, amortizatorëve dhe marmitave, ndërrim i pjesëve të ose i gjithë motorit

  ÇANTA SIGURIE

  Mbështjella e bagazheve në mënyrë të tillë që të sigurohet mbrojtje maksimale.

  SI TË NA ARRINI

  Nga A 14 Bolonjë: 
  në dalje të kabinës së taksës të Ankona Nord, në rrethqarkullimin përpara jush kthehuni djathtas, pas rreth 80 metrave keni mbërritur në vendparkimin e SERVISIT TË MAKINAVE ROSAS.

  Nga A 14 Peskara: 
  në dalje të kabinës së taksës të Ankona Nord, në rrethqarkullimin përpara jush kthehuni djathtas, pas rreth 80 metrave keni mbërritur në vendparkimin e SERVISIT TË MAKINAVE ROSAS.

  Lokalizimi: 
  Shërbimi i Makinave Rosas Car Service
    rrugë Grancetta 32 - 60030 Chiaravalle An
  Tel. +39-346-7537917

  ROSAS CAR SERVICE
    rrugë Grancetta 32 - 60030 Chiaravalle An
  P.I. 00819770918 - CCIAA: AN-206962

  Kontakte - Për të kërkuar informacione ose për prenotimet plotësoni formularin

  Për prenotime dhe/ose informacione për pagesën në vendparkim plotësoni formularin - ose përndryshe përdorni   Pagesën Online..

  Kontrollo fluturimet nga Aeroporti i Ankonës 

  Rruga:Grancetta 32
  60030 Chiaravalle (An)
  TEL:+39-3467537917
  Fax: +39-0731690227
  Automjet  Motor  Furgon - Kamionçinë Automjet Motor Furgon - Kamionçinë
  Port Aeroport Stacioni i Trenit


  Ju kujtojmë se të dhënat që do të vendosni do të menaxhohen në përputhje me ligjet në fuqi mbi Privatësinë –  Lexo fletën informuese

  MËNYRAT E PAGESËS: KONTAKTET DHE/OSE KARTA E KREDITIT

  SHËRBIMET MUND TË REZERVOHEN EDHE ME TELEFON NË 346-7537917 TË PAKTËN 24 ORË PËRPARA MBËRRITJES NË VENDPARKIM


  PAGUAJ ONLINE

  Ne thank kontaktuar - Ne do të përgjigjet sa më shpejt të jetë e mundur - Thank you for your message. We will try to answer as soon as possible

  ROSAS CAR SERVICE

  rrugë Grancetta 32 - 60030 Chiaravalle An
  Tel. +39-346-7537917

  P.I. 00819770918 - CCIAA:-AN-206962